Followers

Mar 2, 2012

“BEST PHOTO CONTEST” by AkinAmar.



Assalamualaikum...

hehehe... firstly sori ler dh berkurun x update blog ni..... last update mse cuti mid sem ritu kot..
bkn pe, bz ngn stdy n syok lyn anime.. hahaha... so rini aku nk update skit...

jnior aku siti tag aku dlm satu contest sal fotografi yg dianjurkn oleh Akin Amar..
so disebabkn aku mmg mnt photog, aku bercdg nk mencuba nasib.. hehehe..
hadiahnya pn agak menarik.. haha
 spe nk join klik banner kt ats.. 

so, ni ler gmbr yg aku rse sgt r happening...
sush btol nk pilih... sebub bg aku, semua gmbr tu tersgt r happening...
<3 all my frens


 aku  rasa gambar aku best kerana aku akan tergelak/tersenyum setiap kali tgk gambar ni...
nampak x betapa happeningnya member2 aku..
ktorg snap satu kelas masa ni... ngn lecturer chem ktorg sekali.....
semuanya senyum dgn sgt riang cm kanak2 ribena.. ahaks..
kalau korang perasan sume wt jari tunjuk bercamtum..
tu ada r trademark classmates aku... its mean, "kita kawan eh".. hehe..
serius aku ckp, membe2 aku kt asasi ni ler membe2 yg plg best pnh aku dpt..
semoga persahabatan kita kekal!!

gambar ni di'shot' mse last lab chem ngn puan aisyah.....
bagi aku setiap gambar yang aku shot mempunyai ceritanya yang tersendiri yg akn kekal selamanya even setelah kita melupakan sesuatu moments tu....
aku teringin petik satu quotes photog yg aku sgt suka n aku menjadikannya sebgai asas semasa aku shot moments2 yg sgt happy n bermakna kepada aku...

"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. 
What you have caught on film is captured forever... 
It remembers little things, long after you have forgotten everything..."
-Aaron Siskind-

yup.. aku sgt setuju 10000% ngn quotes kt ats ni....
apa yg dirakam oleh kamera akan kekal selamanya... even lps kita semua lupakan moments2 tu..
aku sgt suka shot gambar membe2 aku sebab bagi aku, moments tu hanya akan berlaku sekali..
even berulang pun xkan 100% serupa ngan yg sebelumnya...
plus, utk dibuat kenangan... tambahan lak aku ni students asasi...
selepas abes asasi ni masing2 akn membawa haluan masing2...


so. aku nak tag

dba juniorku

4 comments:

  1. Replies
    1. hahaha... xley thn... nk gk mng...
      ermm... akk pilih gmbr ni at the end...
      sbub akk rse gmbr ni sgt bermkna bg akk...
      satu kelas ad, ngn lecturer akk lg....
      plus, sume pakai bju sama kaler.. purple or hitam.... ^_^

      Delete
    2. tak tak !! pemenang nye ialah org ini <<<<<< siti shafika nabila !!! hahaha

      Delete
    3. bhahahaha... ni lg sorg...
      lwk ja korg ni... HAHAHA

      Delete

betrayal paid with blood!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...